WhatsApp_Image_2021-11-07_at_15.10.41.jpeg

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه ، دیدار صمیمانه رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور با مدیران و کارشناسان معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی، امروز یکشنبه 16 آبان ماه 1400 پس از قرائت آیاتی از قرآن مجید برگزار شد.

در ابتدای این جلسه معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی ضمن تشکر از حضور ارزشمند رئیس دانشکده،  با بیان اینکه خدمت به مردم یکی از ارزشهای والا و شایسته در نظام جمهوری اسلامی است، ابراز داشت: همه ما در هر سمت و جایگاهی که هستیم باید خدمت به مردم اولویت و اصلی ترین وظیفه خود قرار دهیم چرا که رضایت خدای متعال در رضایت مندی مردم نهفته است.

جواد مسیح آبادی عنوان کرد: مدیران و کارشناسان معاونت توسعه در پاندمی کرونا با پشتیبانی و جذب نیرو، جهت تامین نیرو بخش های درگیر با کووید 19 در معاونت های بهداشت و درمان همانند تمامی کارکنان دانشکده علوم پزشکی جهت سلامت شهروندان گام برداشته اند که اینجانب مراتب تقدیر و تشکر از این عزیزان را اعلام میدارم.

وی در ادامه عنوان کرد: هدف و آرمان ما این است که  با یاری یکدیگر و در قالب مدیریت جهادی امور محوله، در خصوص ارتقاء و صمیمت دانشکده و ارتقائ شاخص های بهداشتی و درمانی در نیشابور قدم های مثبت و سازنده ای برداریم و اگر تعامل و همکاری در مجموعه حاکم باشد، یقیناً امور و رسالت سازمانی در سایه این تعامل به گونه ای مناسب و مورد انتظار رقم خواهد خورد و در این راستا امیدواریم که با کمک و مساعدت همکاران سیاستهای وزرات بهداشت و ریاست دانشکده را به سمت اجرایی نمودن پیش ببریم.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه این نشست دو ساعت به طول انجامید و در این جلسه مدیران امور مالی، منابع انسانی، اداره توسعه سازمان و تحول اداری، بودجه و پایش عملکرد، اداره توسعه منابع فیزیکی، امور رفاهی و پشتیبانی، حضور داشتند و به ارائه گزارش کاری از عملکرد ، دستاوردها و ابتکارات خود در سال 1399 و برنامه های در دست اقدام در سال جاری پرداختند.

در ادامه این نشست دکتر محسن عظیمی نژاد ضمن تقدیر از تلاش معاون، مدیران و کارشناسان معاونت توسعه اظهار داشت: برای توسعه یک سازمان منابع انسانی، منابع مالی و اطلاعات و تجهیزات مورد نیاز است که تمامی این منابع در معاونت توسعه خلاصه شده است، این معاونت نقش کلیدی و محوری دارد و اصل و چهار چوب هر سازمان به شمار می آید، تعامل، همکاری و همدلی بین کارکنان این معاونت مثال زدنی و صمیمانه بوده است که نشانگر عزم و اهتمام آنان برای خدمت واقعی به مردم شریف نیشابور می باشد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور دکتر محسن عظیمی نژاد  ضمن تاکید بر حمایت قاطع خود از این معاونت پس از استماع گزارش عملکرد و برنامه ها به ارائه رهنمودهای لازم به منظور تعالی و توسعه فعالیت معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی پرداخت و عنوان کرد: یکی از مهم ترین پروژه ها در حال حاضر بیمارستان سوم 175 تختخوابی در شهرستان می باشد که امید بخدا و اهتمام مدیران مالی، فنی و بودجه، در سال 1401 شاهد افتتاح آن و ارائه خدمت به همشهریان عزیزمان باشیم.

در پایان این نشست نیز با اهداء لوح سپاس از تلاش مدیران و کارشناسان مربوطه تقدیر به عمل آمد.

WhatsApp_Image_2021-11-08_at_08.20.30.jpegWhatsApp_Image_2021-11-08_at_08.20.24.jpeg

WhatsApp_Image_2021-11-08_at_08.20.24_1.jpeg