07_8e6436b328_-.jpg

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با اشاره به گذشت بیش از یک دهه از تصویب بیمارستان سوم نیشابور گفت: این پروژه با وجود دریافت مجوزهای قانونی و ملی، هنوز به بهره‌برداری نرسیده است و دلیل اصلی آن، نبود پیش‌بینی برای جذب نیروی انسانی مورد نیاز در سال‌های گذشته است.

به گزارش وب‌دا، مهندس مهرپویان در نشست خبری رئیس و معاونان دانشگاه با اصحاب رسانه اظهار کرد: بیمارستان سوم نیشابور حدود ۱۰ سال پیش با دریافت کد ملی و مصوبه کمیسیون ماده ۱۰ آغاز شد، اما همچنان به بهره‌برداری نرسیده است. تلاش می‌شود این پروژه در تاریخی که ریاست محترم دانشگاه اعلام کرده‌اند، به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به فرآیند تأمین مجوزهای قانونی برای آغاز بهره‌برداری گفت: پس از تصویب پروژه در وزارت بهداشت (کمیسیون ماده ۱۵)، باید مجوز تأمین نیروی انسانی و تجهیزات سرمایه‌ای آن از سازمان برنامه و بودجه دریافت شود. اما متأسفانه هیچ‌کدام از این پیش‌بینی‌ها برای بیمارستان سوم نیشابور در سال های گذشته انجام نشده و ما امروز با کمبود جدی نیرو مواجه هستیم.

مهرپویان تأکید کرد: بیمارستانی با این سطح خدمات و تعداد تخت، به‌طور معمول به ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر نیروی انسانی نیاز دارد تا بتواند به‌صورت کامل و عملیاتی فعالیت کند، اما فاصله ما تا رسیدن به این استاندارد، بسیار زیاد است.

وی با اشاره به اهمیت جذب نیروی انسانی بومی گفت: استخدام نیروهای بومی علاوه بر ارتقای خدمات سلامت، به کاهش نرخ بیکاری شهرستان نیز کمک می‌کند. با این حال، به دلیل عدم هماهنگی در سال‌های قبل، تأمین نیرو با تأخیر جدی مواجه شده است.

معاون توسعه دانشگاه اضافه کرد: در صورت برگزاری آزمون استخدامی، حتی اگر سهمیه جذب امسال صادر شود، نیروها عملاً از سال آینده وارد سیستم می‌شوند و اگر در آزمون سال بعد پذیرفته شوند، تا دو سال بعد در دانشگاه مشغول به‌کار خواهند شد. این فاصله زمانی فشار مضاعفی بر نظام سلامت وارد می‌کند.

وی با یادآوری تجربه مشابه در یکی از شهرستان‌های مجاور گفت: در یکی از دانشگاه های همجوار،  یک بیمارستان به‌دلیل نبود نیروی انسانی تا دو سال بعد از تکمیل فیزیکی قابل بهره‌برداری نبود. بنابراین از مسئولان و نمایندگان تقاضا داریم با جدیت بیشتری برای تأمین نیروی انسانی همکاری کنند.