
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع و برنامه ریزی دانشگاه صبح روز شنبه بیست و دوم دی ماه 1403 از پروژه در حال احداث بیمارستان سوم بازدید و عملیات ساختمانی پروژه را مورد ارزیابی قرار داد.
به گزارش روابط عمومی، مهندس محمد مهرپویان، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، به همراه پیمانکار، مشاور پروژه و جمعی از مدیران دانشگاه ضمن اشاره به زیربنای ۱۶ هزار مترمربع و ظرفیت ۱۷۳ تخت مصوب این پروژه در ادامه افزود: عملیات احداث پروژه از اسفند ۱۳۹۴ آغاز شده و اکنون بیش از ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
در این بازدید، پیمانکار پروژه اعلام کرد که سازه و اسکلت این بیمارستان دارای یکی از پیشرفتهترین سازه ها در سطح ملی است و با استفاده از فناوریهای نوین طراحی و ساخته شده است.
مهندس مهرپویان در جریان بازدید بر لزوم پیشبینی تجهیزات بیمارستانی و نیازهای ساختمانی پیش از بهرهبرداری تأکید کرد و گفت: افتتاح و عملیاتی شدن بیمارستان بایستی بهصورت یکپارچه و بدون تقسیمبندی به فازهای مختلف انجام شود. طبق برنامهریزی، پیش بینی میشود تکمیل عملیات ساختمانی تا پایان بهمن ماه صورت پذیرد.
بیمارستان سوم نیشابور پس از بهرهبرداری، با ارائه خدمات درمانی پیشرفته، تحولی بزرگ در نظام سلامت نیشابور بزرگ ایجاد خواهد کرد.

