DSCF2235.JPG

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از لحاظ یک روز مرخصی تشویقی به مناسبت هفته بزرگداشت زن خبر داد.

جواد مسیح آبادی در گفتگو با وبدا اظهار کرد: به مناسبت ولادت با سعادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و مادر، با توجه به بخشنامه شماره 135156 معاون محترم رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، یک روز مرخصی تشویقی برای تمامی بانوان شاغل در دانشکده علوم پزشکی نیشابور لحاظ خواهد شد.

او افزود: همچنین به منظور قدردانی از زحمات و فداکاری های همکاران خانم شاغل در دانشکده ترتیبی اتخاذ می گردد تا همکاران حداکثر تا پایان بهمن ماه سال جاری فرصت استفاده از این مرخصی را داشته باشند.

معاون توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی خاطرنشان کرد: این مرخصی جهت همکاران خانم که به صورت شیفتی مشغول به ارائه خدمت هستند به صورت یک شیفت لحاظ خواهد شد.

جواد مسیح آبادی در پایان تاکید کرد: لازم است معاونین و مدیران واحدهای تابعه دانشکده با توجه به بخشنامه شماره 209/9754 مورخ 1400/11/03 مدیر کل محترم منابع انسانی وزارت متبوع، برنامه ریزی لازم جهت استفاده همکاران خانم از مرخصی فوق را به نحوی انجام دهند که خللی در انجام وظایف محوله و خدمت رسانی به ارباب رجوع ایجاد نشود.