IMG_0002.JPG

همزمان با فرا رسیدن عید سعید قربان و آغاز دهه امامت، مراسم معنوی محفل انس با قرآن ویژه کارکنان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ضمن تبریک فرا رسیدن عید قربان و آغاز دهه امامت به حاضرین در آن محفل معنوی، حضور در محضر آیات قرآنی را فرصتی مغتنم دانست.

حجت الاسلام و المسلمین قربانی قرآن را برترین و جاودان ترین اثر آسمانی برشمرد که خداوند آن را بر قلب پاکترین بندگان برگزیده خود فرو فرستاده است و پیام های حیات بخش آن را سیراب کننده جان بشریت و طالبان حق و حقیقت خواند.

وی در ادامه ضمن بررسی دعای مکارم اخلاق افزود: دعای بیستم صحیفه سجادیه از امام ساجدان (ع) به دعای مکارم الاخلاق نامبردار است. مکارم به معنای کرامت‌ها، شرافت‌ها و بزرگواری‌هاست، اخلاق به معنای خصلت‌های روحی و باطنی است. خصلت‌های باطنی نیز اوصاف نهادینه شده و رسوخ یافته در جان و روح آدمی است که زمینه سهولت رفتارها و آسانی کارهای متناسب با آن اوصاف را برای آدمی فراهم می‌آورند.

مسول نهاد مقام معظم رهبری در پایان خاطرنشان کرد: انگیزه فطری الهی انسان در قلمرو خواست‌ها و عقل و خرد انسان در قلمرو آگاهی‌ها، دو بنیان درونی انسان برای اخلاق و مکارم اخلاقی است و حقیقت آن است که اخلاق تا بر بنیان‌های درونی انسان استوار نباشد، تبیین درست خود را نمی‌یابد. براساس همین بنیان‌های درونی است که چه بسا افرادی که به بدی روی می‌آورند، اما در خود احساس حقارت و کوچکی می‌کنند و چه بسا افرادی که خودشان نیکوکار نیستند، اما نیکوکاران را دوست دارند و آن‌ها را می‌ستایند و چه افرادی که به نیکی‌ها روی می‌آورند و نیکوکاری و فداکاری می‌کنند و در خود احساس بزرگواری، بهجت و رضایت‌مندی می‌کنند.

این مراسم معنوی با حضور مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه، معاون درمان، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج ظفر و جمعی از کارکنان معاونت توسعه و معاونت درمان روز دوشنبه بیستم تیرماه سال جاری در سالن جلسات معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی برگزارگردید.

 190ed71a-9160-433e-b6d0-90728896c334.jpg

c770922c-281b-408a-afc4-86e42c5f0214.jpg