
رئیس اداره توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از روند اجرایی پروژه بیمارستان سوم بازدیدکرد.
وحید کیوانی فرد در حاشیه بازدید از پروژه بیمارستان سوم با تاکید بر اتمام بیمارستان در موعد مقرر گفت: با تعامل بسیار خوبی که با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور وجود دارد هزینهها طبق صورت وضعیت ها ارایه شده پرداخت شده است و هیچ مشکلی در زمینه پرداخت های مالی وجود ندارد.
وی افزود: بازدید از پروژه بیمارستان سوم با هدف بررسی وضعیت مالی برای تسریع در روند پروژه بیمارستان صورت گرفت و در این بازدید میزان پیشرفت فیزیکی بیمارستان مورد ارزیابی قرار گرفت.
رئیس اداره توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی خاطرنشان کرد: بیمارستان 175 تختخوابی با زیربنای ساختمان اصلی به مساحت 16000 مترمربع و همچنین زیربنای ساختمان جنبی با متراژ2300 مترمربع در حال ساخت می باشد که این پروژه در چهار طبقه به اتمام خواهد رسید و در حال حاضر پروسه عملیات ساختمان جنبی اعم از موتورخانه، تونل انرژی، مورگ وامحای زباله در مرحله سفت کاری و ساختمان اصلی در مرحله انجام نازک کاری بوده و اجرای نما پیشرفت بیش از 65 درصد داشته است.
وحید کیوانی فرد در خصوص تاسیسات اجرا شده در ساختمان بیمارستان نیز گفت: در حال حاضر تاسیسات مکانیکی پروژه شامل: نصب 27 عدد هواساز، 5 عدد دیگ بخار و آب گرم، 200 عدد فن کویل، لوله کشی آب سرد و گرم، آتش نشانی، عایق کاری و... پیشرفت مناسبی داشته و تاسیسات برقی نیز همزمان با سرعت مطلوبی در حال اجراست و در خصوص اخذ انشعابات آب، برق و گاز بازدید های اولیه توسط کارشناسان ادارات مربوطه انجام و مراحل اداری آن در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه تمامی سعی فرماندار محترم شهرستان نیشابور، نمایندگان محترم مجلس شواری اسلامی و رئیس محترم دانشکده علوم پزشکی این است که این پروژه در حداقل زمان ممکن به اتمام برسد گفت: با همکاری بسیار خوب مدیران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و پیگیریهای که در این زمینه انجام می شود امیدواریم با بهره برداری از این بیمارستان، خدمات ارزنده ای به مردم شریف نیشابور ارائه شود.



